Virovitica: Povodom obilježavanja Dana grada Policija sudjelovana na Svetoj misi i procesiji

Danas 16. kolovoza, Grad Virovitica svečano obilježava svoj Dan grada „Rokovo“, koji je ujedno i zadnji dan proslave na području grada, koja traje već nekoliko dana

Danas 16. kolovoza, Grad Virovitica svečano obilježava svoj Dan grada „Rokovo“, koji je ujedno i zadnji dan proslave na području grada, koja traje već nekoliko dana.
 
Kako u zadnjih nekoliko godina postoji vrlo dobra suradnja između Županije virovitičko-podravske, Grada Virovitica, Policijske uprave virovitičko-podravske i crkve, koja je vidljiva kroz niz događaja i manifestacija koje spomenute ustanove zajedno priređuju, tako je i danas bilo vidljivo kako je ta suradnja i dalje na jednom visokom nivo, kada je u 10 sati u dvorištu crkve „Sv. Roka“ u Virovitica, započela sveta misa na kojoj su sudjelovali i predstavnici virovitičke policije, odnosno načelnik Policijske uprave Siniša Knežević sa suradnicima, župan virovitičko-podravske županije, Igor Andrović i gradonačelnik grada Virovitice, Ivica Kirin.
 
Nakon održane Svete mise, oko 11.25 sati u dvorištu crkve formirana je kolona s kojom je krenula procesija vjernika oko gradskog dvorca u Virovitici, u kojoj su također sudjelovali i policijski službenici na čelu sa načelnikom Sinišom Kneževićem i njegovim zamjenikom Nenadom Križićem.
 
  

Stranica