Probne evakuacijske vježbe po školama se nastavljaju provoditi

Kako je i najavljeno, provedene su probne evakuacijske vježbe u osnovnim i srednjim školama, ali se one nastavljaju i dalje provoditi na području cijele županije Virovitičko-podravske

Kako je i najavljeno, provedene su probne evakuacijske vježbe u osnovnim i srednjim školama, ali se one nastavljaju i dalje provoditi na području cijele županije Virovitičko-podravske.
 
Probne evakuacijske vježbe u slučaju izvanrednog događaja-potresa organizira Policijska uprava virovitičko-podravska u suradnji sa Službom civilne zaštite Virovitica, djelatnicima škola i  učenicima osnovnih i srednjih škola.
 
Učenicima,profesorima i djelatnicima na početku probne evakuacijske vježbe, održi se kratko predavanje i uputa o ponašanju  u slučaju izvanrednog događaja-potresa.
 
Probne evakuacijske vježbe provele su se u školama na području cijele županije: Osnovna škola „Petar Preradović“ Pitomača, Osnovna škola „Josipa Kozarca“ Slatina, Osnovna škola „Ivane Brlić Mažuranić“ Orahovica, Srednja škola „Stjepan Ivšić“ Orahovica i Osnovna škola „Ivane Brlić Mažuranić“ Virovitica.
 
 
Uputa u slučaju potresa:
 
https://viroviticko-podravska-policija.gov.hr/vijesti-8/upute-za-postupanje-u-slucaju-potresa/10213
 

Stranica