Nalet na pješakinju

U petak, 20.studenoga u 18,10 sati, u Virovitici, u mjestu Milanovac došlo je do prometne nesreće u kojoj  je 15-godišnja pješakinja zadobila lake tjelesne ozlijede

U petak, 20.studenoga u 18,10 sati, u Virovitici, u mjestu Milanovac došlo je do prometne nesreće u kojoj  je 15-godišnja pješakinja zadobila lake tjelesne ozlijede.
Nesreća se dogodila kada je 62-godišnjak upravljajući vlastitim osobnim automobilom , na križanju ulica ZNG, 30. Svibnja i Sv. križa, gdje je ispred kbr. 2, na obilježenom pješačkom prijelazu sa prednjom stranom osobnog automobila udario u 15-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik ul. 30 Svibnja sa istočne na zapadnu stranu , dolazeći vozaču osobnog automobila sa lijeve strane. Uslijed udara 15-godišnjakinja je podignuta na prednji dio osobnog automobila, sa kojeg je nakon zaustavljanja vozila pala na istočnu stranu kolnika.
U prometnoj nesreći 15-godišnjakinja je zadobila lake tjelesne ozljede, dok je kod 62-godišnjeg vozača utvrđena koncentracija alkohola od 0.42 g/kg.
Protiv 62-godišnjaka slijedi obvezni prekršajni nalog. 
 

Stranica