U prometu poslije šezdesete

U srijedu, 14. listopada s početkom u 11 sati, u prostoriji Općine Suhopolje, održano je edukativno predavanje na temu sudjelovanja u prometu poslije šezdesete

U srijedu, 14. listopada s početkom u 11 sati, u prostoriji Općine Suhopolje, održano je edukativno predavanje na temu sudjelovanja u prometu poslije šezdesete.
Predavanju u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Virovitica, prisustvovali su korisnici Dnevnog boravka kojima su predavači, policijski službenici za prometnu preventivu, Postaje prometne policije Virovitica, Dario Gazibara i kontakt policajac Policijske postaje Virovitica, Damir Pušić istaknuli najveće probleme umirovljenika prilikom njihovog sudjelovanja u prometu u svojstvu pješaka, biciklista, vozača mopeda, te vozača i putnika u vozilima.
Obzirom da su umirovljenici jedna od ugroženih kategorija sudionika u prometu, ovim predavanjem se pokušalo utjecati na povećanje njihove sigurnosti u prometu i smanjenje stradavanja edukacijom o pravilima ponašanja u prometu i ukazivanjem na nužnost njihove dosljedne primjene u svakom trenutku.
 

Stranica