Pojačani nadzor prometa tijekom vikenda

U subotu / nedjelju, 17./18. listopada 2020. godine od 22 do 06 sati će na području cijele policijske uprave biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola

Na području Policijske uprave virovitičko – podravske je od početka listopada evidentirano 29 prometnih nesreća od kojih su 6 uzrokovali počinitelji koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola.

Obzirom na navedeno, a u cilju osiguravanja povoljnog stanja sigurnosti u prometu policijski službenici će i predstojećeg vikenda vršiti pojačani nadzor prometa, s posebnim naglaskom na utvrđivanje i sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela, odnosno prekršaja koji su četiri najčešća ubojice u prometu i uzroci teškog stradavanja sudionika u prometnim nesrećama.

Uz to, u  subotu / nedjelju, 17./18. listopada 2020. godine od 22 do 06 sati će na području cijele policijske uprave biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola.
 
 

Stranica