Zahvala građaninu zbog micanja velikog kamena s prometnice

Policijska uprava virovitičko-podravska ovom prilikom koristi prigodu kako bi najsrdačnije zahvalila građaninu koji je svojim  primjerom pokazao veliku savjest kao vozač, te na taj način pridonio izbjegavanju mogućnih tragičnih događaja

Jučer, 30. Rujna oko 11.10 sati , savjesni građanin, sa šireg područja Slatine dojavio je u Operativno-komunikacijski centar PU virovitičko-podravske kako je istoga dana oko 00.30 sati prilikom vožnje svojim osobnim automobilom po Slatinskoj obilaznici, od pravca kružnog toka ulice M. Gupca u Slatini u pravcu naselja Sladojevci, uočio kamen na kolniku težine oko 20-ak kilograma. Nakon uočavanja kamena koji je predstavljao veliku opasnost kako za njega, tako i za druge sudionike u prometu, odmah se zaustavio te podigao kamen s kolnika i sklonio ga, kako ne bi predstavljao opasnost za sve sudionike u prometu.

Ovaj hvale vrijedan čin našeg sugrađanina, koji je pravovremenom intervencijom i reagiranjem spriječio ne samo svoju, nego i moguće tuđe prometne nesreće ili tragedije  koje su mogle nastati nalijetanjem vozila na spomenuti kamen na kolniku.

Kako ovaj nesebični čin ne bi ostao samo izolirani slučaj, pozivamo sve građane, a naročito sudionike u prometu koji bi se našli u sličnoj situaciji, neka također pravovremeno reagiraju na sličan način, ili ako nisu u mogućnosti , neka odmah obavijeste najbližu policijsku postaju na 192.

U konkretnom slučaju, molimo građanine, ukoliko ima očevidaca koji su eventualno vidjeli ovaj događaj i na koji način je kamen dospio na kolnik, da također obavijeste najbližu policijsku postaju na 192.

Policijska uprava virovitičko-podravska ovom prilikom koristi prigodu kako bi najsrdačnije zahvalila građaninu koji je svojim  primjerom pokazao veliku savjest kao vozač, te na taj način pridonio izbjegavanju mogućnih tragičnih događaja.
 
 

Stranica