Prijevara

U petak, 18. rujna, u prostorije policijske postaje Virovitica pristupila je 25 – godišnjakinja te je podnijela kaznenu prijavu na zapisnik protiv tri osobe sa šireg područja Suhopolja u svezi kaznenog djela prijevare

U petak, 18. rujna, u prostorije policijske postaje Virovitica pristupila je 25 – godišnjakinja te je podnijela kaznenu prijavu na zapisnik protiv tri osobe sa šireg područja Suhopolja u svezi kaznenog djela prijevare.
 
Provedenim obavijesnim razgovorom, došlo se do saznanja kako su osobe u dobi od 38,29 i 27 godina istu dovele u zabludu, prilikom čega je 25-godišnjakinja u vremenu od 14. kolovoza do 16.rujna 2020.godine na području Ogulina i Sesveta, na njoj nepoznatim adresama u poslovnicama operatorske tvrtke ugovorila pretplatu za više mobilnih uređaja, te je iste predala navedenim osobama koje su ih nakon toga prodali njoj nepoznatim osobama, kao i da je neutvrđenog dana digla gotovinski kredit na svoje ime u iznosu od više tisuća kuna  i predala spomenutim osobama, te na taj način učinila radnju na štetu svoje imovine. Slijedi podnošenje posebnog izvješća ODO Virovitica.
 

Stranica