Prometna nesreća vozača pod utjecajem alkohola

Jučer, 14. lipnja oko 4.35 sati, u Gradu Virovitica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao vozač pod utjecajem alkohola

Jučer, 14. lipnja oko 4.35 sati, u Gradu Virovitica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao vozač pod utjecajem alkohola.
Prometna nesreća se dogodila, kada je 24 – godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 1.74 promila, upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka, prilaznim kolnikom parkirališta na Trgu Franje Tuđmana u Virovitici, smjerom zapad-istok, gdje je dolaskom do kbr. 8, započeo radnju polukružnog okretanja u desno u smjeru juga a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu, uslijed čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela automobila u prednji desni dio parkiranog vozila zagrebačkih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta se cijeni na oko 10.000,00 kuna. Slijedi donošenje obveznog prekršajnog naloga, a po dostavi analize urina i krvi, adekvatno pismeno. 

Stranica